Pasta med biff, vitlök och grönsaker

Serverar: 4 portioner

Lätt och gott ska det vara på mysfredan.

Ingredienser

  • 4 utskurna biffar
  • 2 morötter
  • 2 fänkål
  • 1 klick smör
  • Salt
  • Peppar
  • Pasta för 4 portioner
  • 2 dl lätt crème fraiche vitlök
  • Instruktioner

    1. Strimla kött och morötter. Skär fänkålen i munsbitstora bitar.
    2. Fräs alltsammans i smör i en stekpanna medan pastan (enligt anvisning på förpackningen) kokar. Salta och peppra.
    3. Slå av pastan, fördela kött och grönsaker över.
    4. Servera med lätt crème fraiche vitlök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben