Pasta med fläskfilemedajonger

Serverar: 4 portioner

Lättlagat och väldigt gott

Ingredienser

  • 250 g pasta, tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • 10 st champinjoner skurna i tunna skivor
  • 2 msk touch of taste oxfond med rödvin
  • 2 dl mellangrädde
  • 2 dl vatten
  • 2 msk fransk dijon-senap
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. 1. Skiva svamp och fräs i lite matfett eller olja. Skär fläskfilén i ½ cm tunna skivor och bryn i stekpanna med hög kant. 2. Pressa över vitlök och lägg isvampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap 3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt.
    2. Glöm inte att koka pastan och servera gärna en god grönsallad till.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    BarbroNelson 19 januari 2012

    Det var jätte gott, gjorde lite mer sås, och la till lite mer champinjoner. Mums! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben