Pasta med gorgonzola

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Snabblagad pasta som smakar förträffligt!

Ingredienser

  • 800 g pasta, t ex capellini
  • 2 strimlade purjolökar
  • 2 msk smör
  • 250 g mild gorgonzola
  • 5 dl mellangrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka upp pastavatten och koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Gör under tiden såsen. Fräs purjolök i smör i en kastrull tills den är mjuk utan att ta färg, ca 3 minuter. Tillsätt gorgonzola i bitar och låt den smälta. Häll på grädden och koka ca 3 minuter. Smaka av med ev salt och svartpeppar.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    Nubbe 17 oktober 2009

    Vilken smarrig sås detta verkar vara. Blir till onsdagspastan... :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben