Grym fredagsrätt. Färdig på 20 min. Har aldrig träffat någon som inte älskat denna enkla festrätt
Ingredienser
600 g fiinstrimlat kött, ej för segt (älg, fläsk kyckling eller nöt)
1 liten bit gorgonzola
2 brk lätt creame fraiche
1 grönsaksbuljongtärning
1 pressad vitlöksklyfta
Pressad citron
Salt efter smak
Peppar efter smak
Ev. lite persilja att strö över
Pasta
Mums! Använde kyckling och det passade utmärkt då det blir så saftigt. Rekommenderas varmt att prova!!
Tack för ett ruggigt gott recept! :) Gjorde med Oxfilé och färsk tagliatelle, rekommenderas starkt!
Åååhåhåå, nu har vi just ätit den här rätten middag och det här fick garanterat högsta betyg av oss alla! Det kommer definitivt att hamna i receptpärmen och kommer att ätas många gånger till! Tack för att topprecept!