Pasta med het ädelost

Serverar: 3 portioner

Lätt

Ingredienser

  • 2 dl mini creme fraiche
  • 2 färska rödpeppar
  • 1 pkt bacon eller rökt skinka
  • 2 gula lökar
  • 1 purjolök
  • 1 pkt ädelost, grönmögel
  • Pasta
  • Instruktioner

    Strimla bacon/ skinka och fräs i en gryta, tillsätt hackad lök och purjolök. Tillsätt fint hackad rödpeppar. När löken blir mjukt och baconet är brunt tillsätt creme fraiche och en liten skvätt vatten, samt skivad ädelost. Koka några minuter. Servera detta med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Julmaten som blev över
    Under mellandagarna har de flesta helt enkelt "fått nog" av julmaten....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben