Pasta med kantarell och philadelphiasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Innehåller 369 kalorier per portion. Lite nyttigare än vanligt men fortfarande gott.

Ingredienser

  • 280 g pasta, ev glutenfri
  • 5 dl kantareller
  • 0,5 st chili
  • 1 msk margarin, gärna flytande
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g philadelphia original
  • 1,5 dl mellanmjölk
  • 80 g färsk spenat
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Om kantarellerna är stora, dela dem en gång. Stek kantareller och chili i margarin, salta och peppra.
    2. Blanda och koka philadelphiaost, mjölk, salt och peppar i en kastrull. Rör ner kantareller och spenat. Servera såsen med kokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    mumsan 1 oktober 2008

    Himla gott och enkelt, kul med chili i, tack för receptet!

    sanso325 13 november 2008

    Ätit den flera gånger och trots att jag inte är en svampälskare så är det en av mina favoriträtter

    annsiii 13 september 2009

    Underbart krämig pastasås, mums! Kantarellpasta är perfekt såhär på hösten

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben