Pasta med kött i senapssås

Serverar: 2-3 portioner

Alltid lika gott!

Ingredienser

  • 400 g nötkött
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk kinesisk soya
  • 1 msk fransk senap
  • 2 dl köttbuljongtärning
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • Ca 1 msk mjöl
  • 1 krm salt
  • Pasta penne
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet och bryn köttet i en stekpanna. Lägg sen över det i en liten kastrull.
    2. Hacka löken och bryn den tills den blivit mjuk.
    3. Lägg över löken och övriga ingredienser i kastrullen.
    4. Koka 5 min och smaka av med salt, peppar och ev mer senap.
    5. Koka pastan och rör sen ner köttet i pastan.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben