Pasta med kronärtskockor

Serverar: 4 portioner

Vegetariskt.

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 1 rödlök
  • 1 dl soltorkade tomater
  • 200 g kronärtskockor
  • 1 pkt Findus Sugar Snap Peas (200g)
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 burk krossade tomater
  • ½ tsk flytande honung
  • Findus Örtkryddor Provencale
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pasta för 4 portioner.
    2. Skala och skär rödlöken i ”båtar”. Hacka de soltorkade tomaterna.
    3. Fräs detta i lite av marinaden som de soltorkade tomaterna ligger i.
    4. Tillsätt kronärtskockorna och sugar snap peas. Fräs och rör om ytterligare någon minut.
    5. Häll nu på matlagningsgrädden och de krossade tomaterna. Låt småputtra någon minut.
    6. Smaksätt med honung, provencalska kryddor och salt och peppar.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    ninwi 18 januari 2011

    Jättegott! Gjorde dock om receptet lite, hoppade över rödlök och sugar snap peas och hade i lite gröna bönor och lövbiff. Ersatte grädden med Oatly imat för att få det mjölkfritt.

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben