Pasta med kyckling och paprika

Serverar: 2 portioner

Viktväktarvänligt. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval och fria smaksättare.

Ingredienser

  • 250 g kycklingfilé
  • ½ röd paprika
  • ½ chilifrukt
  • 0,75 dl fraiche, 2%
  • ½ purjolök
  • ½-1 vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad persilja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Bryn kycklingbitarna väl och krydda med salt och peppar. Låt dom eftersteka på svag värme så att de är helt genomstekta. Skär den varma kycklingen i tärningar. Skär paprikan i tärningar, purjo i fina strimlor och chili i mycket små tärningar. Var noga med att alla kärnor tagits bort. Fräs grönsakerna lätt, de ska fortfarande vara knapriga. Blanda sedan allt i en gryta och smaksätt med pressad vitlök och ev mer salt och peppar. Tillsätt creme fraiche och blanda allt med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga, enkla sommarrätter!
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gärna...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben