Pasta med medaljonger

Serverar: 4 portioner

Pasta med medaljonger

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 240 g pasta tagliatelle
  • 8-10 champinjoner
  • 2 msk Touch of taste oxfond med rödvin
  • 2 dl mellangrädde
  • 2 dl vatten
  • 2 msk fransk senap
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk gräslök, finhackad
  • Instruktioner

    1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. Pressa över vitlök och lägg i svampen.
    2. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt.
    3. Blanda ner gräslöken i såsen. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben