Pasta med medaljonger
Serverar:
4 portioner
Pasta med medaljonger
Ingredienser
500 g fläskfilé
240 g pasta tagliatelle
8-10 champinjoner
2 msk Touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 vitlöksklyftor
1 msk gräslök, finhackad
Instruktioner
Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. Pressa över vitlök och lägg i svampen.
Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt.
Blanda ner gräslöken i såsen. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad.
Liknande recept
Mexikansk räksås till pasta
15 min
4
Ostgratinerad pasta
3.5
4
1
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Wook med kyckling, bacon och pasta
4.4
4
10
Rosendahls Pasta
4.8
30 min
5-6
4
Pasta al Pesto
5
4
2
Pasta carbonara
4.8
4
1
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Pasta med oxfilé, svamp och grädde
4.9
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!