Pasta med örtkassler

Serverar: 4 portioner

Ett smalt recept för den som tänker på kalorier.

Ingredienser

  • 150 g okokt pasta
  • 100 g kassler eller rökt skinka
  • 0,5 st purjolök
  • 100 g färska champinjoner (går bra med konserverade också)
  • 1 tsk smör
  • 1 dl örtkryddad sås, t ex kelda
  • 2 msk persilja
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan enlig anvisning på förpackningen. Strimla under tiden kassler och purjolök och skiva svampen. Fräs purjo och svamp i smör i en gryta. Häll på såsen och låt det koka upp. Rör ner persiljan och krydda med svartpeppar. Stek kasslerstrimlorna i en stekpanna. Lägg upp pastan på tallrikar och lägg på sås och kassler. Strö över riven ost.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben