Pasta med renskav och Wasabisås

Serverar: 2-3 portioner

En festlig vilt rätt lättlagad och otroligt uppskattad av de som gillar rätter med lite "sting"

Ingredienser

  • 400 g renskav
  • 1,5 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 1 purjolök
  • Salt
  • Peppar
  • Riven Västerbottenost efter tycke och smak
  • Färsk bandpasta, mängd efter förpackning
  • Sås
  • 1,5 cl Wasabipasta eller pepparrot
  • 1,2 dl creme fraiche
  • 1,2 dl gräddfil eller 2,4 dl turkisk youghurt
  • Salt
  • Instruktioner

    Skiva purolöken, strimla paprikan och skär löken. Bryn skaven i smör och krydda med salt och peppar. koka bandspagetti. Bryn därefter lök och paprikan och blanda med skaven och den varma pastan. Strö över riven västerbotten ost. Rör samman ingredienserna till såsen och servera den kall till pastan och skaven

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben