Pasta med renskavssås

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 240 g renskav
  • 1 gul lök
  • 200 g svamp
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 300 g krossad tomat
  • 1/2 tsk timjan
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 msk tomatpuré
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka den gula löken. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek renskaven, löken och svampen. Tillsätt därefter de krossade tomaterna och tomatpurén. Lås såsen sjuda i några minuter. Krydda med timjan och strö därefter över persiljan.
    2. Servera med kokt pasta.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben