Pasta med salami och gorgonzola

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 250 g tagliatelle, helst färsk
  • 2 gula lökar
  • 1 röd paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 burk salsa ca 454 g
  • 150 g salami
  • 150 g gorgonzola
  • 1 squash
  • Instruktioner

    Koka pastan. Skala och skiva löken tunt, kärna ur och strimla paprikan, skär squashen i stavar, strimla korven och tärna osten.Fräs löken mjuk i lite margarin. Tillsätt paprika, squash och pressad vitlök. Låt det fräsa med några minuter. Tillsätt salsan och låt det puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.Blanda den nykokta pastan med salami och ost. Häll över allt i en smord eldfast form. Täck med aluminiumfolie. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera pastan genast.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben