Pasta med skink och ärtsås

Serverar: 4 portioner

Jättegott, syrligt med sött inslag, en bra kombination.

Ingredienser

  • 350 g rökt skinka
  • 5 dl grädde
  • 10-15 cm purjolök
  • 1 ½ dl gröna ärter
  • 2 tsk cayennepeppar
  • Ssalt
  • Peppar
  • 1 dl chilisås
  • Färsk persilja
  • Instruktioner

    1. Skär skinkan och purjolöken i små bitar. Stek skinkan och purjolöken mjuk. Tillsätt grädde, cayenpeppar, salt, peppar och chilisås.
    2. Koka i 15 min, efter 10 min lägg i ärtorna och låt dessa koka med i 5 minuter.
    3. När såsen kokat färdigt strö över persilja.
    4. Servera med pasta.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben