Pasta med svampstuvning och entrecôte

Ingredienser

  • 1 liter färsk blandsvamp
  • 1 hackad gul lök
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 hg entrecote eller ryggbiff per person
  • 2 dl vitt vin
  • spagetti
  • smör
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Förväll blandsvampen i eget spad tills spadet är bortkokat. Lägg i en klick smör, krydda. När svampen blivit stekt tillsätts den i förväg hackad och stekta löken. Blanda i pannan och tillsätt grädden och låt det tjockna. Koka spaghettin enligt paketet. Stek entrecoten i stekpannan. Skiva köttet och lägg tillbaka det i stekpannan och tillsätt några deciliter vitt vin och låt det puttra en stund. Häll av spaghettin och blanda ner svampstuvningen. Häll upp i en skål och servera till köttet.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben