Pasta med tonfisk

Serverar: 4 portioner

Billigt, kalorisnålt och gott...

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk, 200 g
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 4 msk tomatpuré
  • 1/2 lök
  • 1 tsk oregano
  • 2 msk olivolja(el annan olja)
  • Pasta
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt igång pastakoket. Skala löken och hacka fint. Fräs löken i olivoljan i en stor kastrull ett par minuter utan att det tar färg. Häll i tonfisken, de krossade tomaterna, tomatpurén och oreganon. Rör om och koka ihop i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och servera med pastan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Motion och mat
    Hur man äter när man tränar påverkar resultatet. Att få i sig rätt ene...

    Sallader
    Sallader av olika slag passar bra i sommarköket, som ibland är lite sk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben