Pasta på klipporna

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Den här är enkel och god att göra när man är ute med båten och stormköket.

Ingredienser

  • Kantareller
  • 100g rökt kött
  • 1 lök
  • 2 dl grädde
  • Olivolja
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken, skär köttet i mindre bitar och riv isär kantarellerna till lagom stora bitar.
    2. Koka upp vattnet på stormköket. Lägg i pastan, välj gärna färsk pasta. När pastan är färdig låter du den ligga kvar i lite av vattnet så att den inte blir allt för avkyld.
    3. Ta en ny gryta och häll i lite olivolja. Bryn sedan lök och kantareller. Blanda sist i köttet och grädden. Blanda sedan i pastan. Salta och peppra.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tips och knep!
    Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben