Pasta Papageno

Serverar: 4 portioner

Gräddig pastasås med kyckling, paprika, senap och dragon.

Ingredienser

  • 400 pasta
  • 1 hel kyckling alt. 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • Olja till stekning
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 msk fransk senap
  • 1 tsk dragon
  • 2 dl grädde
  • 2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Tärna kycklingen och hacka löken. Fräs kyckling och lök i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Tillsätt strimlad paprika. Tillsätt senap, dragon, grädde, buljongtärning och vatten. Låt puttra samman i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    ytterstedt 18 mars 2013

    Ta 2 matskedar vatten istället för 2 dl så är det perfekt. Blir för slabbigt annars :) Jag kör på Quorn istället för kyckling oxå, i dessa miljötider. Och grönsaksbuljong istället för hönsbuljong. Funkar lika bra. Riktigt gött!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben