Pasta Roma

Serverar: 4 portioner

Lägger in det här, så det inte försvinner om bloggägaren skulle ta bort det t.ex.

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 1 stor gul lök
  • 8 dl vatten
  • 400 g Heinz tomato frito (brukar finnas där man har konservburkar el vid pastan i butiken)
  • 10 knyten torkad tagliatelle
  • 400 ml kelda simply cheese
  • Salt
  • Peppar
  • Piffi allkrydda
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och bryn den ihop med blandfärsen och krydda upp efter smak. Häll i vattnet och krossa pastaknytena med handen låt småkoka, men rör om då och då så det inte fastnar i pannan. Fyll ev på mer vatten om det behövs, men tänk på att vattnet skall nästan vara borta då pastan är klar. Sen skall du hälla i paketet med Heinz tomato fritto och röra om. Toppa sedan härligheten med ostsåsen, låt stå någon minut. Rör ej om
    2. Servera gärna med en grönsallad till

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben