Pasta tricolore

Serverar: 4 portioner

En pastasallad som bjuds på Stavreskolans restaurang.

Ingredienser

  • 1 l pasta tricolore kokt
  • 1 liten rödlök hackad
  • 1 röd paprika tärnad
  • 1 gul paprika tärnad
  • 1/4 ask ruccola sallad hackad
  • 50 g fetaost smulad
  • Dressing
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 dl vatten
  • 3-4 msk riven parmesanost
  • 1 klyfta pressad vitlök
  • 2 msk färsk basilika
  • Instruktioner

    1. Varva allt i en skål.
    2. Smaka av med lite salt och svartpeppar. Slå dressingen över pastasalladen och garnera med smulad fetaost.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben