En snabb och nyttig pastasås som (ändå) smakar otroligt gott!
Ingredienser
400 g kycklingfilé
1 msk rapsolja
300 g fryst spenat
1 gul lök
1-2 klyftor vitlök
1,5 dl keso naturell
50 g parmesan
Salt
Peppar
Muskotnöt
Instruktioner
Skär kycklingfilén i lagom stora bitar och stek i oljan tills de får fin färg, salta och peppra
Hacka löken och vitlöken. Tina spenaten i en kastrull, tillsätt ev lite vatten. Tillsätt löken och låt den bli lite mjuk. Riv parmesanen. Tillsätt keso och parmesan och låt smälta. Smaka av med salt, peppar och muskotnöt. Krydda gärna extra med chili/paprikapulver eller annan krydda efter smak.
Rör sist ner kycklingen i spenatsåsen och låt allt koka ihop en kort stund. servera med god pasta och ev lite extra parmesan!