Pelles lchf legymsallad

Serverar: 10-15 portioner

Tid: 10 minuter

Denna legymsallad komponerade maken med "vanlig" legymsallad som förebild (som dock inte fukar för oss att äta nu när vi bytt till lchf kost). Jättegod till kött såväl kallt som varmt.

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g majonnäs
  • 1 ”urkärnad” medelstor gurka
  • 125g rädisor
  • 1 mellanstor purjolök
  • Instruktioner

    Vispa grädden och blanda i majonnäsen. Hacka den ”urkärnade” gurkan, rädisorna och purjolöken. Blanda allt, ät och njut!

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (2)

    Anna3barn 4 augusti 2010

    Jättegod sallad. Gjorde halva satsen och den räckte lagom till 2 personer.

    emseli 18 juli 2012

    jag hade inte alla ingredienser hemma (rädisor och purjolök) men salladen blev supergod iallafall! detta ska göras fler gånger

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben