Pennette Rigate con Peperoni e Pesto Calabrese

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Recept från Barilla

Ingredienser

  • 400 g barilla pennette rigate
  • 1 burk barilla pesto alla calabrese
  • 3 msk olivolja
  • 1 röd paprika (delad i längder)
  • 1 grön paprika (delad i längder)
  • 1 gul paprika (delad i längder)
  • Salt
  • Peppar
  • Färsk basilika
  • Instruktioner

    Koka pastan ”al dente”. Hetta upp oljan i en djup panna. Fräs paprikan i 5 minuter. Blanda peston med 1 dl vatten och häll över i pannan, låt puttra i ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Häll av vattnet från pastan och blanda med såsen. Lägg upp på stora tallrikar och garnera med färsk basilika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben