En god kombination, kyckling med pepparglaze och risotto.
Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 msk smör
Pepparglaze
1 rödlök
1 msk smör
1 msk socker
1½ dl rött vin
1½ dl vatten
2 msk kycklingfond
1 tsk grovmalen blandad peppar
Svampfräs
200 g svamp, t ex shiitake eller champinjoner
1 msk smör
Salt
Peppar
80 g babyspenat
Risotto
½ lök
2 msk olivolja
3 dl ris
6½ dl vatten
1 tärning hönsbuljong
Salt
Peppar
1 dl riven parmesanost
Vi har gjort detta recept två gånger nu och det är jättegott. Första gången såg jag fel och tog enbart grovmalen svartpeppar och denna gången tog jag blandad peppar. Vi tyckte faktiskt det var godare och med lite mer sting med enbart svartpeppar. Vi blandade ner svampfräset i risotton. Mums.