Pepparkaksrullade getostbollar

Serverar: 20 portioner

Tid: 15 minuter

Gott till glöggkalaset i juletid

Ingredienser

  • 450 g chèvre
  • 3 msk crème fraiche
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk torkad timjan
  • 20 pepparkakor
  • Instruktioner

    1. Skala bort det vita på getosten. Mixa osten med crème fraiche, smaka av med lite honung och timjan. Rulla smeten till små bollar.
    2. Krossa pepparkakorna i mortel eller i en matberedare med kniven. Använd puls knappen. Så här långt kan du förbereda.
    3. Förvara bollarna i kylen. När det är dags att servera. Bred ut pepparkakssmulorna på en tallrik och rulla bollarna så att de blir hyfsat täckta. Lägg upp på ett fat.
    4. Att dricka till: Glögg såklart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben