Superlätta pepparkaksrullar

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Jättegoda och frasiga rullar.

Ingredienser

  • 10 blad filodeg (12,5*12,5 cm)
  • 1 uppvispad ägg
  • Kanel
  • Socker
  • Instruktioner

    1. Lägg filodegsplattorna (finns i butiker med asiatiskt sortiment) på en bricka och pensla alla med ägg. Strö över kanel och socker.
    2. Rulla ihop och lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
    3. Grädda dem i 225 grader i ca 5 minuter eller tills de fått fin färg och ser knapriga ut.

    Liknande recept

    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (1)

    Maja75 7 december 2008

    Tack för receptet! Jag tänker pröva det nu till jul. Hur länge står sig kakorna, och kan man frysa dem?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben