Pepparot och valnötsröra till rökt fisk

Serverar: 1-6 portioner

Nyrökt fisk, fortfarande lite ljummen... majsbröd.... denna röra på fisken ... och en kall öl... Det finns inte tillräckligt många ord för att beskriva denna maträtt...

Ingredienser

  • 4 dl creme fraiche, helst vanlig - inte light
  • 1-2 msk färsk riven pepparot
  • Pressad citron
  • 1 näve fint hackade valnötter
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda pepparot i creme fraiche, börja försiktigt med 1 msk, lite citron saft, nötter Smaka av med salt och peppar..Låt stå en stund. Eventuellt lite mera pepparrot och citron efter smak...
    2. På med fiskeröken... och in med nyfångad regnbåge... öring... ;-)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben