Trädgårdspanna med rökt fisk

Serverar: 4 portioner

Rökt fisk på en bädd av färsk spenat serverad med en smakrik sås. En kul variant på gammal hederlig spenatstuvning.

Ingredienser

  • 300 g varmrökt fisk, t ex lax
  • 100 g färsk spenat
  • 310 g Arla Köket trädgårdspanna
  • Instruktioner

    1. Dela fisken i portionsbitar. Dela spenatbladen om de är stora. Häll grädden och smakberedningen i en panna och rör om. Rör ner spenatbladen och lägg på fisken. Låt koka ca 2 min. Servera med kokt färskpotatis.
    2. Tips! Vill du variera rätten så byt ut den rökta fisken mot kassler eller rökt skinka.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    zonale 8 juni 2008

    Snabblagad och god. Varierade med kasslerskivor. Ska testa rökt lax nästa gång.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben