Pepparrotspanerad gösfilé
Serverar:
6 portioner
Fisk är så underbart gott!
Ingredienser
1 kg gösfilé
1 msk salt
Panering
1 dl vetemjöl
2 ägg
1 dl ströbröd
2 dl finriven parmesanost
2 dl finriven pepparrot
Smör
Instruktioner
Salta fisken på båda sidorna. Panera, först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i en blandning av ströbröd, parmesanost och pepparrot.
Stek fisken i smöret på medelvärme, 3 min på varje sida tills paneringen blivit knaprig och gyllenbrun.
Servera tillsammans med klyftpotatis och citron.
Liknande recept
Gösfilé med kräftstjärtar
4.4
4
6
Gösfilé med två såser
4
Basilikamarinerad gösfilé
4
1
Gösfilé i löksällskap
4
Grillad gösfilé med bönbearnaise
30 min
4
Fiskgratäng med gösfilé
1 h
4
Fisksoppe-gryta
5
4
1
Kinas enkla fiskmiddag
5
20 min
2
Skaldjursfärserad röding med pommes duchesse
40 min
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!