Pepparrotspanerad gösfilé

Serverar: 6 portioner

Fisk är så underbart gott!

Ingredienser

  • 1 kg gösfilé
  • 1 msk salt
  • Panering
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 2 dl finriven parmesanost
  • 2 dl finriven pepparrot
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Salta fisken på båda sidorna. Panera, först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i en blandning av ströbröd, parmesanost och pepparrot.
    2. Stek fisken i smöret på medelvärme, 3 min på varje sida tills paneringen blivit knaprig och gyllenbrun.
    3. Servera tillsammans med klyftpotatis och citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben