Pepparrotssås till fisk

Serverar: 4 portioner

Alltid lika gott och fräscht! Snåla inte på pepparroten. Just pepparrot är inte så tokigt till fisk.

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 1 msk Touch of taste grönsaksfond
  • 3 msk finhackad dill
  • 4 msk riven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en kastrull, vispa ner mjölet. Låt koka en kort stund utan att brynas. Tillsätt mjölk och grädde lite i taget under omrörning, kåt koka 3-5 minuter.
    2. Smaksätt med fond, dill och riven pepparrot.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben