Persiko- och hallonfrappé

Serverar: 4 portioner

Ljuvligt svalkande.

Ingredienser

  • 2 persikor, skalade
  • 1 dl hallon, färska eller frysta
  • 2-4 msk hallon till garnering
  • 2½ dl lättmjölk
  • 1 dl färskpressad apelsinjuice
  • 2½ dl lätt vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Skär av persikans fruktkött från kärnan. Skiva fruktköttet och lägg fyra skivor åt sidan till garnering. Lägg resten av fruktköttet i en skål tillsammans med hallonen. Ställ skålen i frysen och kyl 30 minuter. Kyl även fyra serveringsglas i frysen.
    2. Lägg det kylda fruktköttet och hallonen i en mixer eller matberedare. Tillsätt mjölk, apelsinjuice och vaniljglass och mixa tills blandningen är jämn. Häll upp frappén i de fyra kylda glasen.
    3. Servera garnerad med hallon och en skiva persika. Servera genast. De är godast när de är så kalla som möjligt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben