Persiko- och passionssorbet

Serverar: 6 portioner

Det är hur enkelt att mixa ihop en sorbet. Den här glassen blir en succé. 123 kalorier per portion 0 g fett 1 g protein 28 g kolhydrater

Ingredienser

  • 1 burk konserverade persikor, 420g
  • 2 msk glukossirap
  • ½ dl socker
  • 4 passionsfrukter
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • Instruktioner

    1. Mixa persikor, glukossirap och socker slätt i en blender eller med en stavmixer. Gröp ur passionsfrukterna och tillsätt dem samt citronjuicen.
    2. Häll smeten i en form ca 20x20 cm. Frys ca 2 timmar, rör några gånger undertiden. Mosa ihop glassen smidig med en sked vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben