Pestogrönsaker med pasta

Serverar: 3 portioner

Tid: 15 minuter

God och enkel lunch eller middag. Går hem hos alla.

Ingredienser

  • 1 fryst påse Findus (bladspenat, paprika & sockerärtor)
  • 5 soltorkade tomater
  • 1 dl grädde
  • 3-4 msk pesto
  • 150 gram okokt pasta
  • 200 gram skinka
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    2. Stek grönsaksblandningen tills de är mjuka, tillsätt delade soltorkade tomater, pesto och grädde.
    3. Häll i den färdiga pastan i stekpannan och rör om. Smaka av med salt och peppar.
    4. Servera med skinkrullar.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben