Pestosås till pasta

Serverar: 4 portioner

Pestosås till pasta

Ingredienser

  • 50 g färsk parmesanost
  • ½ dl skållad sötmandel
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl färska basilikablad
  • 3 msk olivolja
  • 1 ½ msk Touch of taste grönsaksfond
  • Instruktioner

    1. Den här rätten gör du i matberedare eller mixer. Skär osten i kuber och lägg ner dem i matberedaren. Starta och lägg i vitlöken och mandeln kör så att det blir finfördelat.
    2. Stanna mixern och tillsätt basilikabladen. Starta igen och kör några sekunder. Tillsätt sedan oljan och grönsaksfonden. Kör matberedaren tills du får en fast sås. Serveras till pasta.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pesto
    Pesto är den där gröna såsen som är så god i sallader, på pasta eller...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben