Peters Fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Bra vardagsrätt!

Ingredienser

  • 400 g fisk (t ex torsk el sej)
  • 1 st gul paprika
  • 1 st röd paprika
  • 1/2 st purjolök
  • 1/2 st lök
  • 3,5 dl Oatley Matlagningsgrädde
  • 1 pkt bacon
  • 2 msk hummerfond
  • Salt
  • Peppar
  • Citron
  • Persilja
  • Ris
  • Instruktioner

    1. Dela fiskblocket i bitar och lägg i liten ugnsfast form. Pressa citron över. Salta och peppra.
    2. Hacka grönsakerna och strö över.
    3. Blanda hummerfond, grädde och persilja. Häll över fisk och grönsaker. Stek bacon och blanda ned.
    4. In i ugnen i 200 grader i 35-40 min.
    5. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Zinfandel
    Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben