Pias fisk

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 45 minuter

Snabb och god fiskgratäng som är värd att prova!

Ingredienser

  • 1 pkt vit fisk
  • 1 purjolök
  • 1 burk krossade tomater
  • 2-3 msk ketchup
  • 1 knippe dill
  • 1 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Mjölk eller grädde om man så vill
  • Instruktioner

    Strimla och skölj purjolöken. Lägg den i botten på en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Lägg på krossade tomater, ketchup och dill (mjölk och grädde om man väljer att ha det). Salta och peppra. Strö över osten. Grädda mitt i ugnen ca 225 grader 30-40 minuter. (Fisken ska vara vit och fast).

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben