Pisas fiskgryta i ugnen

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En jättelätt gryta som man gör i ugnen på ljus fiskfilé

Ingredienser

  • 4 fiskfiléer, gärna hoki
  • ½ tsk thailänsk fisksås
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ msk chiliolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl grädde (gärna laktosfri)
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 4 portioner Jasminris
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop ingredienserna i en ungsform och lägg därefter i fisken, ställ in i ugnen, 250 grader och koka samtidigt jasminriset i en kastrull på spisen.
    2. När riset är klart är fisken klar.
    3. Servera gärna med en grön sallad till.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben