Pizzapaj med pesto och mozzarella
Serverar:
10 portioner
Tid:
40 minuter
Passar bra på buffébordet när man är många.
Ingredienser
1 rektangulär kyld smördeg
1 dl grön pesto
2 tomater, i skivor
125 g mozzarella
1 dl riven parmesanost
Flingsalt
Svartpeppar
Färsk basilika
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg degen på bakpappersklädd plåt. Vik upp en liten kant av degen runtom och nagga botten.
Bred på pesto och lägg på tomatskivorna och skivad mozzarella. Strö över parmesanost, salta och peppra.
Grädda ca 20 minuter. Låt svalna lite innan du garnerar med basilikan.
Liknande recept
Pasta med pesto och mozzarella
4
Kycklingpasta med feta och pesto
4
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Pasta al Pesto
5
4
2
Grön sparris med pesto och pasta
4
10 min
2-4
2
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Fikon och mozzarella
4.5
4
2
Grön pesto
5
4
1
Kyckling med grillad paprika och mozzarella
4.3
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!