Pizzapaj med pesto och mozzarella

Serverar: 10 portioner

Tid: 40 minuter

Passar bra på buffébordet när man är många.

Ingredienser

  • 1 rektangulär kyld smördeg
  • 1 dl grön pesto
  • 2 tomater, i skivor
  • 125 g mozzarella
  • 1 dl riven parmesanost
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Lägg degen på bakpappersklädd plåt. Vik upp en liten kant av degen runtom och nagga botten.
    3. Bred på pesto och lägg på tomatskivorna och skivad mozzarella. Strö över parmesanost, salta och peppra.
    4. Grädda ca 20 minuter. Låt svalna lite innan du garnerar med basilikan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben