Plommonspäckad fläskkarré

Serverar: 15 portioner

Suverän maträtt! Lagat av en duktig kvinna med matlagrlust..

Ingredienser

  • 2 kg fläskkarré
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Dragon
  • Plommon
  • Grädde
  • Instruktioner

    1. * Stick hål med kniv i köttet och tryck in plommonen. * Gnid in kryddorna och bryn köttet i stekpanna. * Lägg köttet i foliepapper på en plåt. * Vispa ur stekpannan med vatten och häll över köttet. * Tryck igen folien tätt och sätt i ugn på 275 grader i ca 3 timmar. * När köttet är klart, sila buljongen till gräddsåsen.
    2. Lycka till!

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5
    4.6
    3 h 30 min
    7-10
    7

    Kommentarer (1)

    Lindanemon 14 juni 2009

    Förlåt, måste fråga: 275 grader i 3 timmar???

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben