Fläskkarré med röksmak

Serverar: 4 portioner

Med senap och chilipulver får karrèn lite extra sting. Det är smoke glaze som ger köttet den läckra "rökiga" smaken.

Ingredienser

  • 700 g fläskkarrè
  • 4 grillpinnar
  • Marinad
  • 1 msk chilipulver
  • 1 dl ketchup
  • 2 msk smoke glaze
  • 1-2 tsk fransk ljus senap
  • Saften från ½ citron
  • Tillbehör
  • Potatisklyftor
  • Sallad
  • Aromsmör
  • Instruktioner

    1. Skär karrèn i lite större bitar.
    2. Blanda ingredienserna till marinadenen i en skål. Vänd ner köttbitarna och låt marinera i några timmar. Trä upp på grillpinnar och grilla på medelvärme, 3-4 minuter på var sida. Pensla med marinaden under och efter grillningen.
    3. Potatisklyftor, ett aromsmör och en god sallad är gott till.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5
    4.6
    3 h 30 min
    7-10
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben