Pösiga björnbärsmuffins

Serverar: 6-8 portioner

Muffins med björnbär, kan det bli bättre?

Ingredienser

  • 125 g smör eller margarin
  • 2½ dl socker
  • 2 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 5 dl mjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2½ dl djupfrysta björnbär
  • Instruktioner

    1. Rör smör och socker vitt och fluffigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör i mjölken.
    2. Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan försiktigt ner smörblandningen.
    3. Rulla björnbären i lite mjöl och vänd ner dem i smeten.
    4. Placera stora muffinsformar i en muffinsplåt för stora muffins. Fördela smeten i formarna. Grädda i 200 grader 20-25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben