Pösiga björnbärsmuffins
Serverar:
6-8 portioner
Muffins med björnbär, kan det bli bättre?
Ingredienser
125 g smör eller margarin
2½ dl socker
2 ägg
1 dl mjölk
5 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2½ dl djupfrysta björnbär
Instruktioner
Rör smör och socker vitt och fluffigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör i mjölken.
Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan försiktigt ner smörblandningen.
Rulla björnbären i lite mjöl och vänd ner dem i smeten.
Placera stora muffinsformar i en muffinsplåt för stora muffins. Fördela smeten i formarna. Grädda i 200 grader 20-25 minuter.
Liknande recept
Pannkakor pösiga i muffinsform
4
4
1
Pösig ugnspannkaka
5
2
Pösiga ostbollar
4.5
16
4
Ost- och björnbärsmuffins
6-8
Kladdkaka
4
6
1
Sockerkaka
4
12
3
Toscakaka
4.9
6
4
Somrig bananchokladkaka
4.1
24
5
Äppelkaka supergod
4.3
1
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!