Polarbröd Express - LCHF recept

Serverar: 24 portioner

Hela satsen ger 12.4 g Kolh., 99.3 g fett, 125.8 g protein 1434 Kcal.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 250 g keso (gärna finsk från valio)
  • 200 g riven ost (3-4dl) (gärna stark)
  • Instruktioner

    Mixa ägg och keso Blanda i osten Grädda i 175 i långpanna i ca 10 min.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (8)

    tompa48 5 januari 2009

    Hej moder4ever. Provade att baka ditt recept idag på Polarbröd Express. Blev klart överraskad. Jättegott Lägger upp ett par bilder. Hoppas att du inte har någonting emot det. Hälsningar Tompa48

    tompa48 5 januari 2009

    Hej moder4ever. Provade att baka ditt recept idag på Polarbröd Express. Blev klart överraskad. Jättegott Lägger upp ett par bilder. Hoppas att du inte har någonting emot det. Hälsningar Tompa48

    tompa48 5 januari 2009

    Oops det blev två likadana bilder. Det var inte meningen. Tompa48

    Bagarbabe 13 februari 2009

    Hej! Vad är detta för typ av anrättning? Namnet säger bröd, bilden säger något i stil med ugnspannkaka.. Hur äter man det? Med vad? Hälsningar *förvirrad* Hannah

    tinagf 7 mars 2009

    Detta recept är kanon! Jag har haft i ädelost som gör "brödet" lite festligare. När jag vill ha det matigare har jag tillsatt bacon och annat gott. Det är verkligen ett bra grundrecept!!

    thewhy 15 juli 2009

    Åååh så gott det var! Speciellt då de fått stå i kylen ett tag :) Hade nog dem i ugn cirka 15-17 minuter för att få fin färg. Jag kryddade även med lite kanel, mums. Tack för ett bra recept!

    bsmulan 24 augusti 2009

    Den va lite speciel i smaken men den va god men inte kall. Jag hittade ingen valio keso men det gick bra med arlas keso. Jag serverade den som en gratäng med en grönsallad och ketchup till super gott!

    Rosageisha 18 oktober 2009

    Jag brukar göra små portionsbröd av detta recept, antingen som små plättar eller i muffinsformar. Oppsies tror jag att "brödet" kallas "over there".

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben