Pollo di poggibonsi (Hasses pasta)

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En mycket god kycklinpasta, som känns lyxig!

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 3 st kycklingfiléer
  • 2 dl färsk salvia
  • ½ dl valnötter hackade
  • 1 burk Barilla gorgonzola- och tomatsås
  • ½ dl riven parmesan
  • Olivolja
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingen med salt och peppar. Värm en panna med olja och stek kycklingen så att den får fin färg och blir genomstekt.
    2. Lägg i salviabladen i pannan vid slutet av stekningen tillsammans med valnötterna.
    3. Värm gorgonzola- och tomatsåsen och koka pastan enligt ansvisningarna på paketet.
    4. Slå av pastan och blanda såsen med pastan. Servera med salviakycklingen och riven parmesan på toppen.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben