Serverar: 4 portioner
Tid: 50 minuter
Jag tycker om potatis och kyckling tillsammans med curry.
Lägg potatisen och purjolöken i en kastrull med olja och fräs några minuter med curry tills potatisen och purjon mjuknar men inte får färg. Stek kycklingen i en stekpanna, ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg och lägg över den i kastrullen. Tillsätt kokosmjölken, kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar. Koka grytan på svag värme ca 15 minuter. Lägg i tomaterna och koka ytterligare några minuter. Servera gärna grytan med thaibasilika
Veckomenyns torsdagsmiddag hittade jag hos dej. Det här var riktigt gott! Det kändes annorlunda med potatis till kokosmjölken och curryn. Ändrade lite mängder i receptet och gjorde två portioner bara. Dessutom tog jag vanlig bröstfilé för det hade jag i frysen. Det här gör jag om! Tack för receptet! // Pia
Det var jättegott! Jag ändrade i princip inte på någontin mer än att tog vanliga kycklingfiléer istället och så delade jag potatisarna i halvor bara. Blev som sagt hur gott som helst.
Tack - Det var roligt att höra att det smakade gott :-) Hälsningar Pia :-D