Potatispizza
Fredagsmyspizza kanske...
Ingredienser
1 paket, 270 g Maizena Pizzadeg
1 ¾ dl ljummet vatten
Ca 100 g Crème Bonjour Soltorkad Tomat
Småpotatisar tvättad, efter smak
Rosmarin torkad eller färsk, efter smak
Oliver svarta efter smak
Salt
Peppar färskmalen
Instruktioner
Ugn 220 grader.
Tillred degen efter anvisningarna på paketet, kavla ut den och lägg den på bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Bred på Crème Bonjour på pizzan.
Skär potatisen i tunna skivor med en potatisskalare eller en osthyvel. Lägg skivorna på pizzan.
Fördela rosmarin och svarta oliver ovanpå och grädda pizzan i ugnen vid 220° i ca 15 minuter eller tills den är genomgräddad.
Krydda med salt och peppar, skär den i lämpligt stora bitar och servera omgående.
Liknande recept
Potatispizza med skinka
4
Smått & Gott potatispizza
4
Potatispizza
1 h
6-8
Potatispizza med parmesan
40 min
4
Potatispizza
4
Mager potatispizza
30 min
1
Italiensk potatispizza
12
Potatispizza med örtolja
4
Potatispizza med rosmarin
2-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!