Potatispizza

Fredagsmyspizza kanske...

Ingredienser

  • 1 paket, 270 g Maizena Pizzadeg
  • 1 ¾ dl ljummet vatten
  • Ca 100 g Crème Bonjour Soltorkad Tomat
  • Småpotatisar tvättad, efter smak
  • Rosmarin torkad eller färsk, efter smak
  • Oliver svarta efter smak
  • Salt
  • Peppar färskmalen
  • Instruktioner

    1. Ugn 220 grader.
    2. Tillred degen efter anvisningarna på paketet, kavla ut den och lägg den på bakplåtspapper på en ugnsplåt.
    3. Bred på Crème Bonjour på pizzan.
    4. Skär potatisen i tunna skivor med en potatisskalare eller en osthyvel. Lägg skivorna på pizzan.
    5. Fördela rosmarin och svarta oliver ovanpå och grädda pizzan i ugnen vid 220° i ca 15 minuter eller tills den är genomgräddad.
    6. Krydda med salt och peppar, skär den i lämpligt stora bitar och servera omgående.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben