Prosciuttobakad kycklingfilé
Serverar:
4 portioner
Kycklingfilé med basilika- och fetaostfyllning.
Ingredienser
4 kycklingfiléer
Salt
Peppar
100 g fetaost
12 färska basilikablad
8 tunna skivor lufttorkad skinka, prosciutto
1 msk smält smör
Servera med
Blandad sallad
Kokt ris eller quinoa
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°C.
Torka av filéerna och skär en ficka längs med köttet. Salta och peppra. Lägg smulad fetaost och basilikablad i fickan.
Linda skinkskivor runt filéerna och lägg över filéerna i en smord ugnssäker form.
Pensla med smält smör. Stek köttet mitt i ugnen i ca 25 minuter.
Skär upp köttet i skivor och servera på en bädd av blandad sallad och kokt ris eller quinoa.
Liknande recept
Kycklingfilé med zucchini
40 min
2
1
Kokosstekt kycklingfilé
4
35 min
4
1
Kycklingfilé i mangosås.
4.6
4
7
kycklingfile
4
1 h
4
1
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Kycklingfile i ugn
4
1 h 15 min
4
1
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Kycklingfilé Kerala
5
25 min
4
2
Sötsur kycklingfilé
4.1
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!