Quinoapaella med röding, räkor och aioli

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God bjudrätt nu i sommar

Ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 3 1/4 dl grönsaksbuljong
  • 500 g oskalade räkor
  • 100 g salladslök
  • 250 g broccoli
  • 200 g kokta musslor
  • 600 g gravad röding eller lax
  • sås
  • 2 dl yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Skölj quinoan i vatten och låt den rinna av. Koka upp buljongen och tillsätt quinoan. Låt den sjuda under lock i 15minuter. Skala räkorna. Skiva löken. Dela broccolin i buketter. Hetta upp olja i en wok och woka grönsakerna. Ta dem från värmen och tillsätt quinoa, musslor och räkor och låt allt bli genomvarmt. Skär rödingen i bitar och halstra den några minuter på varje sida i en torr panna. Den skall inte vara genomstekt. rör samman yoghurt, pressad vitlök och kryddor. Servera quinoan med fisken och yoghurtaioli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben