Quinoasallad med äpple

Serverar: 10 portioner

Gott som tillbehör på en buffe´ eller ett salladsbord.

Ingredienser

  • 2½ dl quinoafrö från frebaco
  • 6 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • Marinad
  • 80 g rödlök
  • 2 tsk rapsolja
  • 100 g äpple
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 krm tabasco
  • 1½ krm salt
  • Instruktioner

    Skölj Quinoafröna väl för att få bort bitterämnena på ytan. Koka fröna ca 10 min. Häll av överflödigt vatten och kyl. Finhacka rödlök och äpple. Blanda alla ingredienser. Smaka av

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben