Quorn och kikärtspanna med äpple och valnötter
Serverar:
2 portioner
Tid:
20 minuter
Lätt till jobbet.
Ingredienser
1,5 paprika
0,5 fänkål
1 rödlök
1 msk olivolja
0,5 vitlöksklyfta
Spiskummin
Salt
Peppar
1 burk favabönor
200 g fetaost
Bladpersilja
Pumpafrö
Rostade makadamianötter
Instruktioner
Skär paprika, fänkål och lök i klyftor. Stek i olivolja på ganska låg värme i 15 minuter eller tills fänkålen och paprikan mjuknat.
Tillsätt vitlök och stek ett par minuter till. Krydda med spiskummin, salt och peppar.
Tillsätt bönorna och fetaosten och låt allt bli varmt. Strö över bladpersilja och rostade pumpafrön.
Servera med ett gott grovt bröd med hela frön.
Tillbehör kan vara lite morotsjuice, makadamianötter och äppelchips.
Liknande recept
Crépes med äpple, valnötter och choklad
4
Röd vinbärssylt med äpple
10
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Pasta med kakao och en sås med valnöt och fetasost
20 min
3-4
Rotfruktssallad på höjden med Chévre, Honungsstekta Äpplen och Blomkålscréme
40 min
4
Ugnskyckling med rotsaker och äpple
1 h 10 min
3-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!