Quorn och kikärtspanna med äpple och valnötter

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Lätt till jobbet.

Ingredienser

  • 1,5 paprika
  • 0,5 fänkål
  • 1 rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • Spiskummin
  • Salt
  • Peppar
  • 1 burk favabönor
  • 200 g fetaost
  • Bladpersilja
  • Pumpafrö
  • Rostade makadamianötter
  • Instruktioner

    1. Skär paprika, fänkål och lök i klyftor. Stek i olivolja på ganska låg värme i 15 minuter eller tills fänkålen och paprikan mjuknat.
    2. Tillsätt vitlök och stek ett par minuter till. Krydda med spiskummin, salt och peppar.
    3. Tillsätt bönorna och fetaosten och låt allt bli varmt. Strö över bladpersilja och rostade pumpafrön.
    4. Servera med ett gott grovt bröd med hela frön.
    5. Tillbehör kan vara lite morotsjuice, makadamianötter och äppelchips.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben